PLAYBOY PENIS PUMP

PLAYBOY PENIS PUMP

Playboy Penis Pump merupakan alat senaman yang direka khusus untuk menguatkan otot zakar bagi membantu menambahkan saiz dan ukuran zakar anda di samping menjadikannya lebih tegang serta mampu bertahan lebih lama.


FUNGSI PLAYBOY PENIS PUMP


Anda mungkin akan bertanya…. bolehkah saya menguat dan membesarkan otot zakar? Otot zakar memang boleh dikuatkan dan dibesarkan dengan cara bersenam.Cuma cara untuk menguatkan otot di bahagian zakar adalah berbeza daripada cara menguatkan otot bahagian tubuh badan kita yang lain.


Seperti membina otot tubuh badan yang lain. Alat senaman keluaran Playboy adalah satu-satunya alat yang dicipta khususuntuk menguatkan dan membesarkan otot zakar. Ini kerana mutu danspesifikasinya direka khusus untuk tujuan membesarkan dan menguatkanotot zakar. Ianya juga digunakan oleh pelakon-pelakon playboy.


Jika otot lebih kuat adalah lebih bagus berbandingdengan otot yang lemah, dengan menguatkan otot tubuh badan, otot akanjadi lebih bertenaga dan tahan lama.Cuba lihat lelaki yang seringbersenam, otot badan mereka sihat. Otot yang sihat pasti mengembangdengan besar serta kuat bukan?


Begitu jugalah dengan zakar anda, jika anda bersenam untuk menguatkannya!


Anda akan dapati Playboy Penis Pump:

Melancarkan Darah Zakar Anda! Membuatkan Ketegangan Zakar Anda Lebih Keras!

Meningkatkan Ketegangan Zakar Agar Lebih Lama & Bertahan!

Membolehkan Zakar anda akan menjadi LEBIH BESAR LAGI!

Write a review

Note: HTML is not translated!
    Bad           Good

  • Product Code: PLAYBOY PENIS PUMP
  • Availability: In Stock
  • RM130.00
  • Ex Tax: RM130.00